Aanbiedingen

Goedkoop naar Engeland

Aanbiedingen met de ferry naar Engeland varen

Op deze pagina vind je een aantal aanbiedingen van overtochten met de boot naar Engeland.
Met de ferry naar Engeland varen kan een geweldige uitkomst zijn voor mensen die vliegangst hebben of het heerlijk vinden om op zee uit te waaien. Een boot naar Engeland boek je eenvoudig online bij een van de gespecialiseerde aanbieders die wij hieronder hebben weergegeven. Bij deze aanbieders kan je er zelfs voor kiezen om jouw eigen auto mee te nemen op de boot naar Engeland. Een overtocht Engeland met daaraan gekoppeld een vakantie met je eigen auto is natuurlijk een leuk vooruitzicht.

Aanbiedingen Stena Line: Hoek van Holland – Harwich

Stena Line vaart dagelijks vanuit Hoek van Holland op Harwich, in de buurt van Londen. Bekijk de aanbiedingen van Stena Line. Je kan al vanaf €69 naar Harwich

AANBIEDING Harwich

 

 

Aanbiedingen P&O Ferries: Ferry overtocht Rotterdam – Hull

P&O Ferries is jouw partner om vanaf Zeebrugge of Rotterdam naar Hull in Engeland te varen. P&O Ferries heeft momenteel de volgende aanbiedingen: Naar Hull varen vanaf Rotterdam of Zeebrugge kan al vanaf €138.

AANBIEDING Hull

 

 

Aanbiedingen DFDS Seaways: IJmuiden – Newcastle aanbieding

Met DFDS Seaways kan je naar Newcastle varen vanaf IJmuiden. Gemiddeld kost een retour naar Newcastle ongeveer €150 pp, maar als je er op tijd bij bent kan dit ook goedkoper. Wanneer je nu de overtocht naar Engeland boekt bij DFDS Seaways betaal je geen kosten voor het meenemen van je caravan. Bekijk deze aanbieding nu!

AANBIEDING Newcastle

 

Naar Calais of Dover met DFDS

Wil je liever vanaf Calais of Dover varen? Dat kan al voor €29,- pp!! Bekijk dan onderstaande aanbiedingen.

Aanbieding CalaisAanbieding Dover

 

 

Aanbiedingen LD Lines: Oostende – Ramsgate

Wanneer je met de boot naar Engeland wilt varen, dan kan je via de site van LD Lines eenvoudig de beste aanbiedingen selecteren. Je vindt hier ondere andere de boot naar Ramsgate vanaf Oostende.

AANBIEDING Ramsgate