Met de ferry naar Engeland: een fijn begin van je vakantie

Met de ferry naar Engeland, lekker relaxt! Het veelzijdige Engeland biedt allerlei mogelijkheden tot een topvakantie. Het is maar net waar je van houdt. Zoek je liever de rust op in de natuur of ondek je liever het bruisende stadsleven in bijvoorbeeld een grote Engelse stad? Hier zijn wat tips voor als je kiest voor een veerboot naar Dover! Welke kant kan je vakantie opgaan na een fijne overtocht?

Tip 1: Met de ferry naar Londen

Als je gebruik maakt van de overtocht naar Dover, dan kom je snel en gemakkelijk in de Engelse hoofdstad Londen. De auto neem je mee op de boot naar Dover en eenmaal aan land ben je binnen anderhalf uur in het centrum van Londen. Bij een bezoekje aan deze stad, moet je de Big Ben gezien hebben, maar vergeet ook zeker niet een tour te

kent

maken in een echte Engelse dubbeldekker!

Tip 2: Een overtocht naar Engeland voor een mooie rondreis

Met de ferry van Calais naar Dover kom je gelijk aan in de natuurrijke streek Kent. Deze streek staat bekend om zijn tuinen, het wordt dan ook wel de tuin van Engeland genoemd. Daarnaast vind je hier ook vele historische kastelen. Voor een mooie rondreis, rijd je bijvoorbeeld door naar het idyllische Lake District of naar Wales met zijn unieke cultuur! Je kunt er ook nog voor kiezen om in het noorden van Engeland de ferry terug te nemen naar Nederland. Zo maak je echt een rondje! Dan neem je de ferry tussen Newcastle en IJmuiden.

Tip 3: Vanuit Engeland door naar Schotland

Niet alleen Engeland, maar ook Schotland is makkelijk te bereiken na een relaxte overtocht van Calais naar Dover. SchotlandNa een leuke vakantie in Engeland rij je zo door naar Schotland. Maak een prachtige reis en bewonder tijdens een reis langs alle hoogtepunten de pracht van Schotland. Proef de Schotse Whisky, bezoek de bruisende historische hoofstad Edinburgh en wandel door de geweldig mooie natuur.

De ferry naar Engeland boek je al vanaf enkele tientjes… Wat houd je tegen?