Voetbalreizen Engeland

Beleef de ultieme voetbalervaring met voetbalreizen per boot

Engelse voetbalreizen zijn steeds meer in trek. Dat is ook niet zo gek, want Engeland is de bakermat van het voetbal. Het land waar voetbal in een ver verleden is uitgevonden. Het land dat voetbal ademt. De sfeer in de stadions moet je een keer hebben meegemaakt. En wat is er leuker dan een Engelse voetbalreis beginnen op een boot!

Voetbalreizen Engeland: voetbalreis per boot

Je kan online eenvoudig je voetbalreizen Engeland per bootSt James' Park boeken. Een goede aanbieder voor deze voetbalreizen Engeland is Voetbalreizen.com. Vanaf IJmuiden vaar je naar Newcastle. Op de luxueuze boot vind je meerdere restaurants, barretjes, discotheken en zelfs een klein casino. Er is dus voor ieder wat wils. Bang voor zeeziekte hoef je ook niet te zijn, want bij de receptie kan je gratis pillen halen die binnen enkele minuten effect sorteren. Ondergetekende kan erover meepraten.

Beleef de stad Newcastle

Bij voetbalreizen Engeland per boot gaat het niet alleen om het voetbal, maar net zozeer om de reis. Je begint op een prachtige boot waar je kunt ontspannen en genieten van ‘onze’ Noordzee. Vervolgens kom je aan in Newcastle. Een stad die in de ban is van voetbal. Zelfs doordeweeks kom je volwassen mannen tegen in het traditionele zwart-witte voetbalshirt. In Newcastle valt genoeg te beleven. Voor vrouwen is er een heel stadscentrum met vele kledingwinkels. Voor mannen zijn er (voetbal)kroegen waar je je hart kunt ophalen. Opteren voor een nacht in Newcastle is dan ook helemaal geen slecht idee. Het nachtleven in Newcastle is ook zeer uniek te noemen..Sunderland

Beleef de Tyne-Wear derby in het stadion

Heb jij altijd al de Tyne-Wear derby willen bewonen? Deze Engelse kraker staat twee keer per jaar op het programma en wordt gezien als de derby der derby’s. Het is een burenruzie die zijn weerga niet kent. We hebben het natuurlijk over Newcastle United vs Sunderland. De echte voetbalfan moet de sfeer van deze streekderby een keer hebben geproefd. Zien, voelen, horen is geloven. Engelse voetbalreizen zijn een beleving die je niet snel vergeet.

Beleef de voetbalreis van je leven

Altijd al een voetbalreis naar Engeland willen maken? Ga dan met de boot naar Engeland met de ferryverbinding IJmuiden Newcastle en kom aan in het prachtige Newcastle. Het is een voetbalgekke stad waar genoeg te beleven valt. Zowel binnen als buiten het stadion. Je kunt een wedstrijd van Newcastle United, Sunderland of Middlesbrough bezoeken. Een voetbalreis per boot geeft een extra dimensie aan het voetbalweekend. Een voetbalreis Engeland moet de échte fan minstens één keer hebben meegemaakt!
Boek nu je voetbalreis naar Newcastle, Sunderland of Manchester. Liever naar London voor een bezoek aan Chelsea, Arsenal of Tottenham? Klik dan hier