Dover Duinkerken Calais
De overtocht

Duinkerken – Dover

Duinkerken – Dover

€54 / per person
(2 Reviews)

De overtocht Duinkerken Dover is erg populair onder Nederlanders omdat de vertrekhaven iets dichter bij Nederland ligt dan van de boten die tussen Calais en Dover varen.

 

Je hoeft dus iets minder lang in de auto te rijden. Ook voor vouwwagens, caravans en campers is deze overtocht natuurlijk erg geschikt.

 

De prijzen voor deze veerboot zijn op zich laag, maar naarmate de boten beter gevuld zijn, kan de prijs flink toenemen. Boek daarom tijdig voor de voordeligste overtocht naar Dover.

 

PO ferries - 20 korting - liggend

Indien je onverhoopt een last-minute boeking moet doen, kan het erg veel schelen om op onpopulaire dagen en tijden te varen. Maandag, dinsdag en woensdag zijn doorgaans iets voordeliger en 's nachts kun je vaak nog wel tegen een scherp tarief tickets verkrijgen.

 

Nederlanders boeken vaak deze overtocht om de drukte van de haven van Calais te ontlopen.

Boot Duinkerken Dover DFDS
Bekijk de actuele Duinkerken – Dover ticket prijzen en acties
Boeken bij DFDS Duinkerken-Dover

DFDS vaart op deze route. Bekijk de video als je benieuwd bent naar wat je kunt verwachten!

Informatie

De overtocht van Duinkerken naar Dover duurt 2 uur. Gedurende deze tijd kun je je prima vermaken op de mooie boten van DFDS. Aan boord vind je winkels, restaurants, plekken om te ontspannen en Pirate`s Island om juist gespannen te raken. Als je kinderen hebt is het natuurlijk wel erg leuk!

De kosten voor deze overtocht met een auto zijn minimaal €54,-. Deze prijs is gebaseerd op een enkele reis binnen een retourticket. Als je met de fiets gaat is het nog een stuk voordeliger. Je kunt helaas niet als voetganger mee op deze boot.

Tip: Eigenlijk reis je niet vanuit Duinkerken, maar vanuit een klein havenstadje verderop, namelijk: Loon Plage. Deze verbinding is zeer makkelijk naar toe te navigeren.

2 uur

Tour Location

De haven is op deze plek te vinden: - als we dit willen gebruiken moeten we de Google Map API key invullen. - SetSail Options General en dan onderaan.

Vertrekhaven Ferry Duinkerken

Hoewel overal wordt vermeld dat de boot Duinkerken-Dover vertrekt vanaf Duinkerken, vertrekt deze eigenlijk uit de haven in het kleine plaatsje Loon Plage. Dat ligt vlak onder Duinkerken.  

Voor- en nadelen van deze overtocht

Hieronder kan jij laten weten wat jij van deze overtocht vonden of hoe anderen de overtocht hebben ervaren

10.0
Superb
Rating 0
Gastvriendelijkheid 0
Gemak 0
Horeca 0
Hutten / cabines 0
Hygiëne 0
  • Max

    Wij nemen altijd deze verbinding doordat wij de haven met Calais maar wat graag willen ontlopen.

    Rating Gastvriendelijkheid Gemak Horeca Hutten / cabines Hygiëne
    3 november 2019 at 14:05

Post a Comment