Met de boot naar Engeland en wereldstad London.

Londen is een van de grootste steden in Europa en de absolute toeristische trekpleister van het Verenigd Koninkrijk. ferry naar engelandVeel mensen bezoeken Londen met het vliegtuig, maar vergeten dat je ook uitstekend met de ferry naar Engeland kan. Wanneer je met de boot naar Engeland vaart, dan kan je vanaf Harwich of Dover eenvoudig doorreizen naar Londen. Met name de verbinding Duinkerken Dover en de verbinding Calais Dover is erg geliefd. Dit kan gewoon met de trein, bus of met een huurauto.

Verbinding Calais Dover of verbinding Duinkerken Dover

Wil je een snelle verbinding met de boot naar Londen? Dan is het zeker handig om ook eens te kijken naar de verbinding Duinkerken Dover. Vanaf Dover kan je eenvoudig met de trein naar Londen. Wil je met de auto naar Londen? Dat kan natuurlijk ook. Op de boot naar Engeland kan je namelijk je auto gewoon meenemen. Ga je liever met het vliegtuig? Bekijk dan eens het aanbod van tickets Londen bij KLM.

Londen kent veel bezienswaardigheden, die natuurlijk bij de meeste mensen wel bekend zijn. Denk hierbij aan de Big Ben of de Tower of London. Maar ook het prachtige Nationale Museum, met vele stukken uit de oudheid en St Pauls Cathedral zijn absolute aanraders. Ben je meer van het shoppen, dan kan je natuurlijk niet zonder een bezoek aan het wereldberoemde Harrods. Neem ook een kijkje in bij het paleis van Koningin Elisabeth. Op gezette tijden vindt daar de wissel van de wacht plaats.

Londen is als stad uitstekend te belopen, maar veel mensen verplaatsen zich in Londen met de metro. Je koopt eenvoudig dag of weekkaarten voor de metro, maar ook voor de bekende Engelse bussen, waarmee je je even makkelijk door de stad verplaatst.

In Londen spelen enkele bekende voetbalclubs, waaronder Arsenal, Tottenham en Chelsea. Het is mogelijk om tijdens een bezoek een dergelijke wedstrijd in Engeland te bezoeken. Natuurlijk zijn er ook andere bekende sportevenementen zoals Wimbledon. Kijk op de site van onlineticketshop voor tickets voor voetbal en overige evenementen in Londen. Wil je naar het theater om een van de wereldberoemde musicals te bekijken? Ook dat kan. Je koopt tickets veelal bij kiosken op diverse straathoeken.

Wil je met de boot naar Engeland? Bekijk dan eens de onderstaande aanbiedingen voor trip met de ferry naar Engeland vanaf Calais en voor boottickets Duinkerken Dover:

AANBIEDINGEN DUINKERKEN DOVER AANBIEDING CALAIS DOVER AANBIEDINGEN HARWICH