voetbalreizen-old-trafford
De beste opties

Voetbalreizen Engeland per boot

Beleef de ultieme voetbalervaring met voetbalreizen per boot

Voetbalreizen Engeland

Op zoek naar een georganiseerde voetbalreis naar Engeland? Engelse voetbalreizen zijn steeds meer in trek. Dat is ook niet zo gek, want Engeland is de bakermat van het voetbal. Het land waar voetbal in een ver verleden is uitgevonden. Het land dat voetbal ademt. De sfeer in de stadions moet je een keer hebben meegemaakt. En wat is er leuker dan een Engelse voetbalreis beginnen op een boot!

De populairste voetbalreizen naar Engeland per boot

 • Je hebt een aantal aanbieders van voetbalreizen naar Engeland. Ga je voor en voetbalreis per boot naar Engeland? dan heeft DFDS vaak leuke aanbiedingen specifiek voor een voetbaltrip. Een andere aanbieder van reispakketten voor voetbalfans is voetbalreizen.com
 • Bij Newcastle United is het meeste geregeld via DFDS en vind je de meest complete voetbalreispakketten, maar mocht je een voetbalreis per boot maken en dan een roadtrip verder dan is het ook mogelijk om te kiezen voor wedstrijden van Tottenham Hotspur, Chelsea, Everton, Arsenal, Manchester City.
 • Het is ook mogelijk om zelf je voetbalreis te regelen. Met een aankomst in Hull kan je bijvoorbeeld makkelijk doorreizen naar Liverpool en Manchester waar je onder andere wedstrijden van Liverpool FC, Manchester United, Manchester City en Everton kan bezoeken.
 • Via de oversteek naar Dover of Harwich reis je door naar Londen en kan je wedstrijden bezoeken van Arsenal, Chelsea of bijvoorbeeld The Hammers (West-Ham United).
Bezoek het St. James park van Newcastle United

Voetbalreis Newcastle United

Beleef de Tyne-Wear derby: Newcastle United vs Sunderland

Heb jij altijd al de Tyne-Wear derby willen bewonen? Deze Engelse kraker staat twee keer per jaar op het programma en wordt gezien als de derby der derby’s. Het is een burenruzie die zijn weerga niet kent. We hebben het natuurlijk over Newcastle United vs Sunderland. De echte voetbalfan moet de sfeer van deze streekderby een keer hebben geproefd. Zien, voelen, horen is geloven. Engelse voetbalreizen zijn een beleving die je niet snel vergeet.

Sunderland derby Newcastle

Beleef de stad Newcastle

Bij voetbalreizen Engeland per boot gaat het niet alleen om het voetbal, maar net zozeer om de reis. Je begint op een prachtige boot waar je kunt ontspannen en genieten van ‘onze’ Noordzee. Vervolgens kom je aan in Newcastle. Een stad die in de ban is van voetbal. Zelfs doordeweeks kom je volwassen mannen tegen in het traditionele zwart-witte voetbalshirt.

In Newcastle valt genoeg te beleven. Voor vrouwen is er een heel stadscentrum met vele kledingwinkels. Voor mannen zijn er (voetbal)kroegen waar je je hart kunt ophalen. Opteren voor een nacht in Newcastle is dan ook helemaal geen slecht idee. Het nachtleven in Newcastle upon Tyne is ook zeker een bezoek waard!

Voetbalreis Manchester en Liverpool

Boot naar Hull (City) voor een voetbalreis naar Manchester of Liverpool

Je kan er ook voor kiezen om een overtocht naar Hull te boeken en daar een wedstrijd van Hull City bij te wonen of vanuit Hull door te reizen naar Manchester of Liverpool.

 • Hull City speelt zelf in het Championship maar ook daar is de voetbalbeleving fantastisch;
 • Doorreizen is een optie: Liverpool is 2,5 uur reizen. Manchester is 2 uur reizen;
 • Je kan zowel met de auto de boot op en zelf door rijden of je kiest er voor om vanuit Hull de trein te nemen;
 • In Liverpool kan je vervolgens wedstrijden van Liverpool op Anfield Road bezoeken of naar het Goodison Park van Everton
 • In Manchester heb je zelfs 2 titel kandidaten in de vorm van Manchester United in Old Trafford of je gaat naar Manchester City in het Etihad Stadium.
Voetbalreis Londen | Arsenal, Chelsea, Spurs

Boot of trein naar Londen: Tottenham, Chelsea, Arsenal

Zit je favoriete voetbalploeg in Londen? Ook dan zijn er opties om een voetbalreis te boeken. Dit kan zowel bij voetbalreizen.com als bij DFDS. DFDS noemt het dan ook wel een voetbalroadtrip, omdat ze er vanuit gaan dat dan vanuit Dover zelf doorrijdt naar Londen. Maar ook deze reis kan je zelf in elkaar draaien door bijvoorbeeld de trein of het vliegtuig te nemen tickets en hotel los te boeken.

PO ferries - 20 korting - liggend
 • DFDS biedt ook pakketten aan voor West-Ham, Chelsea, Arsenal en Tottenham aan;
 • Via NS International kun je er ook voor kiezen met z'n allen met de trein te gaan;
 • Of je bekijkt de pakketten van voetbalreizen.com voor een voetbalpakket in Londen
St James' Park

Voetbalreis naar de Premier League

Er zijn verschillende opties voor voetbalreizen naar Engeland. Je kan er voor kiezen om met de boot af te reizen naar Engeland en bijvoorbeeld naar Hull of Newcastle te varen om vanaf daar je voetbalreis door te zetten, of af te reizen naar Engeland. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om naar bijvoorbeeld Londen te vliegen, of een pakket samen te laten stellen naar wens. Dat kan bijvoorbeeld bij voetbalreizen.

Een andere optie is natuurlijk nog om treintickets te boeken naar Londen met bijvoorbeeld de Eurostar. Voor zowel een voetbalreis pet boot als de reis per trein valt het aan te raden om vroeg te boeken, dan krijg je vaak de beste prijs.