boot naar engeland - harwich
Achtergrond, missie en informatie

Over Engelandvaren

Over Engelandvaren.nl

Helpt jou op weg, naar de beste reis en prijs.

Op EngelandVaren.nl hebben we de verschillende ferry routes in kaart gebracht. Zelf zijn we Anglofielen, en komen we graag in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in Schotland. Natuurlijk vliegen we ook wel eens, maar met de boot naar Engeland heeft ook zo z'n eigen charme en zo begin je de reis al met een mini vakantie.

Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om te kiezen hebben we op deze website alle vertrekhavens van de ferry's naar Engeland in kaart gebracht, zodat je eenvoudig kan vergelijken hoe lang je onderweg bent, hoe veel dat kost, of de auto mee kan, enzovoorts.

Met de website EngelandVaren.nl hopen we je ook wat enthousiaster te krijgen over het met de veerboot naar Engeland te varen, het is een leuk alternatief op de auto of de vliegreis en helaas voor veel mensen toch nog onontdekt.

Heb je vragen over wat voor jou de beste route kan is? Gaat het je om snelheid en prijs, of wil je juist graag een nachtje op een van de cruiseferry's slapen en genieten van de onboard faciliteiten? Je kan altijd contact met ons opnemen voor advies.

De ene ferry brengt je in anderhalf uur over het kanaal en zorgt voor snelheid, een andere ferry wil je echt in de watten leggen, biedt een luxe hut en is inclusief overnachting zo'n 14 uur (Newcastle IJmuiden bijvoorbeeld).

We hopen je te inspireren om ook eens de ferry te pakken, het is een ervaring op zich!

londen engeland
Boot Duinkerken Dover DFDS

Duinkerken – Dover

€54
Calais Dover

Calais – Dover

€54
P&O Boot

Rotterdam – Hull

€219
hoek van holland harwich

Liverpool – Belfast (Stena Line)

€125
P&O Boot

Liverpool – Dublin (P&O Ferries)

€219
gnv boot naar schotland

Eemshaven – Rosyth

€0
hoek van holland harwich

Hoek van Holland – Harwich

€69
zeebrugge hull boot

Zeebrugge – Hull

€165
IJmuiden Newcastle

IJmuiden / Amsterdam – Newcastle

€89