overtocht naar Engeland
Vroegboekkortingen & Kortingscodes

Aanbieding overtocht Engeland

stenaline aanbiedingen engeland
Hoek van Holland-Harwich

Korting

dfds aanbiedingen
Duinkerken-Dover Calais-Dover IJmuiden-Newcastle

Korting

peno ferries aanbiedingen
Calais-Dover Rotterdam-Hull Zeebrugge-Hull

Korting

Klik op één van bovenstaande aanbiedingen om direct de op dit moment geldige aanbiedingen en kortingscodes te bekijken. 

Bootreis Engeland aanbiedingen

Alle aanbiedingen voor de ferry naar Engeland

De bootreis naar Engeland hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Door slim te boeken en gebruik te maken van aanbiedingen kun je vele tientallen Euro’s besparen. Op deze pagina verwijzen we je naar de lopende aanbiedingen voor boten naar Engeland en geven we tips om te besparen!

Vanaf-prijzen

Per veerboot & veerdienst kun je in het rechter overzicht de vanaf-prijs vinden. Dat is wat het ongeveer kost om de overtocht naar Engeland te maken. Voor de duidelijkheid willen wij wel weergeven dat de weergegeven prijzen slechts een momentopname zijn. De werkelijke prijzen zullen regelmatig afwijken vanwege acties, kortingen, tijdstip op de dag en het seizoen waarin je de overtocht naar Engeland wil maken. Daarnaast betreft het prijzen voor een enkele reis. De terugreis moet uiteraard ook nog geregeld (en betaald) worden.

Slim besparen

Boek vroegtijdig! 
De beste tip is hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de overtocht. De prijzen stijgen namelijk naarmate de boot voller wordt. Tegen deze strategie kan bijna geen enkele aanbieding op! Tenzij je vroeg boekt terwijl er ook nog eens een lopende aanbieding is.

Maak de overtocht in de nachtelijke uren
Een aantal veerboten varen gedurende de hele dag af en aan. Deze boten – bijvoorbeeld tussen Calais & Dover – zijn 's nachts en vroeg in de ochtend extra voordelig.

Vaar op minder populaire dagen 
Sommige dagen zijn minder populair dan andere dagen. Hierdoor kun je vaak op maandag, dinsdag en woensdag voordeliger naar Engeland.

Boek de nachtboot
Als je 's nachts vaart bespaar je op de kosten van bijvoorbeeld een hotel. De hut aan boord zit vaal toch al bij de prijs inbegrepen.

Geef niet teveel uit aan boord
Hoewel de overtocht leuk is door het vermaak aan boord, kun je best wat besparen op eten, drinken en ander entertainment. Kijk vooral uit in het casino aan boord!

Korting per ferry maatschappij

Iedere maatschappij heeft een aparte aanbiedingen pagina. Het is altijd slim om deze te bekijken en met elkaar te vergelijken. Als je bijvoorbeeld met een camper of caravan reist, kan het voorkomen dat één van de ferry maatschappijen een lopende actie heeft. Op die manier kun je door te vertrekken van een andere vertrekhaven, wel een mooie korting opstrijken!

Stenaline
StenaLine aanbieding overtocht Engeland

Stenaline heeft een aparte pagina voor alle aanbiedingen die gelden voor bepaalde routes. Daarnaast is er vaak een bredere actie die op de homepage van Stenaline terug te vinden is.

dfds logo wit
DFDS aanbieding overtocht Engeland

De DFDS aanbiedingen voor de ferry overtochten vind je altijd op de homepage. Vaak zijn dit vroegboekkortingen, maar zo nu en dan zit er ook een andere scherpe actie tussen.

peno ferries
P&O aanbieding overtocht Engeland

Aanbiedingen: Calais-Dover, Rotterdam-Hull

P&O heeft een aparte sectie per overtocht voor de beschikbare aanbiedingen en kortingscode van dat moment: