TOP
Image Alt

Eemshaven – Rosyth

Eemshaven – Rosyth

€0 / per persoon
(0 Beoordelingen)

De verbinding tussen Eemshaven en Schotland is in de maak. Waar de voorspelling was dat de eerst afvaart zou plaatsvinden in oktober 2019 is deze recentelijk vertraagd naar de zomer van 2020. Vooralsnog is het voor reizigers die naar Schotland willen de beste keuze de overtocht van IJmuiden naar Newcastle te boeken. Deze overtocht brengt de reiziger in de buurt van Schotland.

Boot Eemshaven naar Rosyth

In eerste instantie is het bij deze nieuwe verbinding het doel om een vrachtdienst tussen beide havens te realiseren. Laten zullen hier ook passagiersdiensten bij gaan komen. Wij houden onze bezoekers in ieder geval via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze ferry verbinding.

Het is op dit moment onbekend wie de reder wordt van deze verbinding. Wel gaat er rond dat dit GNV zou kunnen worden. Voor de Nederlandse ferry gangers en planners wordt het alleen maar spannender als er Italiaanse namen rond gaan. Deze hebben in Nederland niet de beste reputatie op het gebied van het nakomen van afspraken. (Bron: Moby Wonder en Moby Aki gecancelled bij DFDS.)

Er zijn eerder ferry verbindingen geweest vanuit Rosyth, dit was een verbinding tussen Zeebrugge en Rosyth. Deze ferry verbinding heeft het maar een klein jaartje uit gehouden.

gnv ferry eemshaven
20 uur
  • Vertrekhaven
    Borkumkade 1, 9979 XX Eemshaven
  • Vaarschema:
    1 keer per dag

Locatie vertrekhaven

De veerboot van Eemshaven naar Rosyth vind je nabij Spijk

Adres Haven Eemshaven

Borkumkade 1, 9979 XX Eemshaven Nederland

Voor- en nadelen van deze overtocht

Hieronder kan jij laten weten wat jij van deze overtocht vonden of hoe anderen de overtocht hebben ervaren

0.0
Algemene ervaring 0
Gastvriendelijkheid 0
Gemak 0
Horeca 0
Hutten / cabines 0
Hygiëne 0

Vragen of reageren?